Kontakt


 

Vanlige spørsmål:

Hvilket garn og hvilken pinne skal jeg bruke? 

I Siris Enkle Oppskrifter er det ikke noe anbefalt garn eller pinnenummer. Oppskriftene er skrevet for at du skal kunne bruke alle mulige ulike garntykkelser, og bruke pinnenummer som er anbefalt fra garnprodusenten (det pleier å stå på garnet). Det står også forslag til pinnetykkelse i de fleste av oppskriftene.

Hvis du lurer på hva jeg har brukt på modellene mine, kan du se gjennom bildene på produktsiden. Der står det hvilket garn, pinne, størrelse og strikkefasthet jeg har brukt på hver modell, samt antall gram garn som gikk med. 

Jeg finner ikke oppskriften jeg akkurat kjøpte?

Oppskriften blir sendt automatisk til den epostadressen du oppga ved bestilling. Sjekk evt søppelfilteret hvis du ikke finner mailen i innboksen. Det kan forekomme skrivefeil når man taster inn adressen sin, så ta kontakt med meg om du fortsatt ikke finner oppskriften.

Andre spørsmål:

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg! Og jeg blir veldig glad for å få beskjed hvis noe ikke fungerer bra på siden min. Jeg jobber med KRAUSERI innimellom annen jobb, så noen ganger kan det ta et par dager før du mottar svar, men jeg passer på å følge opp alle henvendelser! Takk for tålmodigheten!